Olemme täyden palvelun puutarhamyymälä. Laajan ja laadukkaan tuote- ja taimivalikoiman lisäksi palvelemme asiakkaamme aina loppuun saakka kaikissa puutarha-aiheisissa asioissa.


Istutuspalvelu

Istutamme Sinulle valmiiksi kauniit viemiset, kesäkukat parvekelaatikoihin tai suuret ruukut vaikkapa taloyhtiölle. Teemme valmiit istutukset meiltä ostettuihin ruukkuihin ja muihin astioihin. Voit tuoda meille myös omat ruukkusi. Suunnittelemme erilaisiin astioihin myös viherkasviasetelmia, kesäkukkalajitelmia sekä sesonkijuhlien kukkivista kauniit viemiset.
Kotiinkuljetus

Suuria puita, tilaa vieviä käymälöitä tai vaikka ihan pieniäkin ostoksia ajatellen löydät meiltä myös kotiinkuljetuspalvelun. Kotiinkuljetamme ostoksesi tilavalla pakettiautollamme kotiovellesi asti – jo samana päivänä tai muulloin Sinulle parhaiten sopivana ajankohtana.

 

Pihasuunnittelu

Kaipaako pihasi kokonaisvaltaista remontointia, vai riittääkö kukkapenkin uudistaminen? Saat meiltä täyden palvelun pihasuunnittelun – käymme paikan päällä katsastamassa pihasi tilanteen, otamme toiveesi ja tarpeesi tarkasti huomioon ja piirrämme lopullisen suunnitelman valmiiksi kasveineen ja materiaaleineen.

Pihasuunnittelupalvelumme on loppuunmyyty kesäkuun 2021 loppuun saakka.
Vihersisustus

Sisustamme yritysten toimitiloja ja julkisia kohteita sekä yksityisiä koteja aidoilla viherkasveilla tai tarpeen mukaan laadukkailla silkkikasveilla. Vihersisustuspalvelumme kattaa kasvit paikalleen istutettuna ruukkuihin, sekä ruukun verhoilun ja muut tarvittavat toimenpiteet. Kysy tarjousta palvelustamme!

 

Leikkokukat

Uudistunut leikkokukkakylmiömme palvelee tuoreilla leikkokukilla sesongin väreissä. Saat meiltä mukaasi valmiiksi sidotut kauniit kimput tai sidomme sinulle kimpun valitsemistasi mieleisistä kukista. Tule katsomaan upeaa valikoimaamme ympäri vuoden! Saat myös hautalaitteet ja kimput tilauksesta kauttamme.
 

 

 

Puutarhatyöt

Tarvitseeko hedelmäpuusi leikkaamista tai kukkapenkkisi siistimistä? Vanha marjapensas häiritsee puutarhan laitamilla ja nurmikko ei voi hyvin? Saat meiltä myös monipuolisen puutarhan hoito- ja siistimispalvelun. Kysy tarjousta hoitoa vaativasta kohteestasi. Tehdään yhdessä toiveidesi mukainen, kaunis ja toimiva kokonaisuus!