Upea myymälämme sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, Joensuuntien varrella.

Kuopion keskustasta on meille matkaa ainoastaan 10 kilometriä moottoritietä pitkin. Meille on helppo ja nopea tulla. Kurvaa osoitteeseen Karatie 1, Toivala, ja löydät upean puutarhakeitaan.

Myymälämme pihassa on tilava ja maksuton parkkipaikka. Meille mahtuu hyvin myös peräkärryn kanssa!

Myymälässämme on 700 m2 katettua tilaa. 300 m2 on lämmintä myymälätilaa, joka palvelee ympäri vuoden. Myymälän puolelta löytyvät viherkasvit, sisäruukut ja huonekasvitarvikkeet. Sisustus- ja kynttilävalikoima sekä leikkokukat ihastuttavat myymälässä. Myös kausituotteet, siemenet, torjuntatuotteet, työkalut ja koneet löytyvät lämpimistä sisätiloista.

200 m2 kesäkukkakasvihuoneemme palvelee keväästä syksyyn.  Pääsiäiskukat, kesäkukat sekä kauniit koristevihreät löytyvät kasvihuoneeltamme, kauniisti pöytiin aseteltuna. Kasvihuoneeltamme löydät myös ulkoruukut. Tiesithän että noin puolet kesäkukistamme tulee omalta tarhaltamme. Kaikki kesäkukkamme ovat taatusti lähituotantoa.

100 m2 hyötykasvihuoneemme on avoinna kevätsesongin aikaan. Hyötyhuoneesta löydät herkullisen valikoiman yksivuotisia hyötykasvien taimia. Oman tarhamme tomaatit, kurkut ja kurpitsat hurmaavat laajalla valikoimallaan. Lähituotannon chilit, paprikat ja yrttiruukut sekä erikoisemmat taimet, kuten vesimelonit, munakoisot ja maissit odottavat innoissaan uutta kotiaan. Monivuotiset mansikantaimet sijaitsevat hyötykasvihuoneellamme sesongin aikaan.

200 m2 taimistopuolemme on avoinna keväästä syksyyn. Taimipuoli aukeaa keväällä ilmojen salliessa ja sulkeutuu myöhään syksyllä. Taimipuoleltamme löydät monivuotiset kasvit, kuten perennat, havut, pensaat ja puut. Myös puutarhassa tarvittavat kankaat ja tuentatuotteet sekä taimien oheistarvikkeet löydät taimistoltamme.

Myymälämme takapuolella palvelee noutopihamme sekä laajennettu taimistomme. Noutopihaltamme löydät mullat säkkitavarana sekä isot lannoitepakit ja –säkit. Myymälämme takapuolella sijaitsevalta taimistoltamme löydät mahtavan valikoiman puita, pensaita ja havukasveja. Tule ja valitse oman pihasi katseenvangitsijat upeasta valikoimastamme. Myös pihakivet ja irtotuotteiden peräkärrymyyntimme löytyvät myymälän takapuolelta. Voit tutustua irtotuotteiden hinnastoomme tästä.

Olemme nyt Viherrinki-myymälä

Viherrinki on parhaan palvelun, ammattitaidon ja monipuolisen sekä laadukkaan valikoiman puutarhamyymäläketju. Ketjun toimintaa hallinnoi Viherrinki-osakeyhtiö.

Yksityiset Viherrinki-myymälät ovat persoonallisia, oman paikkakuntansa olosuhteet hyvin tuntevia puutarha-alan erikoisliikkeitä – ja 100 % suomalaisten omistamia. Tuttu kauppias osaavine puutarhureineen palvelee Viherrinki-myymälöissä ympäri Suomen. Yhteistyömme perustan muodostavat pihakasvit sekä niihin liittyvät oheistuotteet. Yhteismarkkinoinnissa merkittävä rooli on Viherringin omalla Ihana Piha -asiakaslehdellä.

Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme yhteistyössä Viherringin, suomalaisten taimistojen, tavarantoimittajien sekä alan muiden huippuosaajien kanssa. Valikoimamme uudistuu vuosittain ja pystymme näin tarjoamaan jatkuvasti uutta ja kiinnostavaa puutarhakauppaan.

 

Liity kanta-asiakkaaksemme ja nauti mahtavista eduista

Liity myymälässämme kanta-asiakkaaksemme. Saat kassalta viherklubi-kortin ja nautit loistavista erikoiseduista. Kanta-asiakkaanamme saat 5 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.*

 

*Kanta-asiakkaanamme saat 5 % alennusta normaalihintaisista tuotteista. Piharakennukset ja kasvihuoneet sekä lahjakortit eivät kuulu viherklubi-alennuksen piiriin. Kanta-asiakasalennusta ei voi yhdistää muihin etuihin. Klubikortti on henkilökohtainen. Alennuksen ostoksista saa esittämällä klubikortin kassalla. Viherklubiin liittyminen on maksutonta. Klubiedut ovat myymäläkohtaisia.

 

Taimien kasvuunlähtötakuu

Puutarhamyymälämme antaa kaikille puuvartisille taimille 45 päivän kasvuunlähtötakuun! Kasvuunlähtötakuu koskee kaikkia monivuotisia, puuvartisia taimia, joita on käsitelty myyjän antamien ohjeiden mukaisesti.

Ostaessasi monivuotisia, puuvartisia kasveja meiltä, säilytä ostokuitti sekä taimien nimilaput. Jos kasvuunlähtö epäonnistuu oikeista istutus- ja hoitotoimenpiteistä huolimatta, annamme uuden taimen menehtyneen tilalle. Pääsääntöisesti vaihdamme uuden kasvin samaan lajikkeeseen. Saman lajikkeen ollessa loppu myymälästämme, vaihdamme menehtyneen taimen ostajalle sopivaan, samanhintaiseen taimeen tai muuhun tuotteeseen. Ostaja saa uuden kasvin menehtyneen tilalle kuittia ja entistä menehtynyttä tainta vastaan.
Menehtynyttä tainta koskeva reklamaatio on tehtävä myymäläämme ennen takuuajan päättymistä (takuu on voimassa 45 vuorokautta ostohetkestä).
Älä nosta menehtynyttä tainta maasta ennen kuin olet saanut toimintaohjeet myymälästämme.

Kasvuunlähtötakuu ei koske talven, lumen, tuhoeläinten, kasville epäsuotuisan kasvupaikan, ilkivallan tai muiden ulkopuolisten tekijöiden taimille aiheuttamia vahinkoja.

Toivomme kaikkien taimiemme olevan terveitä ja lähtevän hyvin kasvuun!